Obranářský závod v ZKO Kaplice na Střelnici

ZKO Kaplice na Střelnici srdečně zve na obranářský závod konaný 25. května 2024 v Kaplici na Střelnici. Čekají Vás bohaté ceny a super atmosféra. Více informací najdete v propozicích

Závod Strakonický Rumpál

V sobotu 23. března 2024 u nás proběhl závod Strakonický Rumpál. Zúčastnilo se celkem 16 pejsků různého věku i ras. Vítězům gratulujeme a těšíme se, že se potkáme zase na příštím ročníku. Také bychom chtěli moc poděkovat sponzorům za krásné ceny: Hotel pro psy Agí (manželé Molnárovi), firmě Kodak (Richard Pech) a firmě Leifheit (pobočka Blatná). Fotky ze závodu Strakonický Rumpál najdete v záložce O klubu - Galerie

Oprava malých odkládaček

Pozor!! Právě začala oprava malých kotců u klubovny. Do odvolání je zákaz odkládání psů v těchto kotcích!!

ZKO DAČICE ZVE NA ZÁVOD

ZKO Dačice Vás srdečně zve na 32. ročník kynologické soutěže "O putovní pohár města Dačice", která se bude konat 27. 4. 2024. Více informací najdete v propozicích.

Propozice

Zkoušky dle ZŘ SKS TART

Zkoušky podle zkušebního řadu SKS TART, kterou jsou domluvené na 11. května, už jsou plné. Prosím, už nevolejte.

POOZOOOR ZKOUŠKY!!!

V sobotu 20. dubna 2024 proběhnou u nás na cvičáku zkoušky podle NZŘ a MZŘ. Vedoucí bude opět Zuzka Podlešáková, figurovat bude Jirka Nečesaný a výkony přijede posoudit pan Petr Tůma. Prosím, přečtěte si pozorně propozice!

Propozice

Další Kurz základní ovladatelnosti

Další Kurz základní ovladatelnosti bude startovat v sobotu 13. dubna od 8:00 u nás na cvičáku. Co všechno vzít s sebou najdete na našich webových stránkách v záložce Výcvik-Kurz.